FREE Astro NJOI, tapi kena beli decoder dengan harga RM288 + RM100 installation

FREE disini adalah tiada bayaran bulanan macam pakej Astro sekarang, dilancarkan pada hujung tahun lepas dan baru jer available kepasa semua rakyat Malaysia.


Senarai channel [TheStar]

Selain dari tu, korang jugak boleh beli/subscribe VOD – ala Astro First – tapi prepaid. Tu lambat lagi, dalam pertengahan tahun 2012 rasanya.

This entry was posted in Unstructured and tagged . Bookmark the permalink.

2 Responses to FREE Astro NJOI, tapi kena beli decoder dengan harga RM288 + RM100 installation

  1. saya berminat nak beli deccoder saja ,saya pasang sendiri berapa harganya?

Leave a Reply